U boekt een basis rondvaart, dus een tocht door de Alde Feanen of een rondje Akkrum en Terhorne. Daarna dineert u bij hotel restaurant Oostergoo, prachtig aan het water gelegen in het pittoreske Grou. Informatie over Oostergoo vindt u hier: www.oostergoo.nl
Kosten: zie bij de basis rondvaart, meerprijs diner zie onderstaand.
Menu 1 |
Menu 2 |
Menu 3 |
Menu 4 |
Pomodoriesoep met uitjes en kruidenroom | Runderbouillon met knoflook, paprika en peterselie | Tartaar van gerookte vissoorten met fijne remouladesaus | Proeverij van vleeswaren van slagerij Spijkerman met aardappelsalade, olijven en rucola |
… | … | … | … |
Varkenshaas medaillons met tijmjus en carré aardappeltjesOfOp de huid gebakken wijtingfilet met aardappelmousseline en saus van grove mosterd | Schotse runderbavette met kastanjechampignon en jusOfDuet van zalm en scholfilet op geglaceerde wortel en wittewijn-preisaus | Op zijn eigen vet gebakken boerderijeend met Eko zuurkool en saus van vlierbessenOfGebakken kabeljauwfilet met gepofte cherrytomaat en kreeftenjus | Langzaam gegaarde kalfsrib-eye met oesterzwammen en eigen jusOfGestoomde zeebaarsfilet met gestoofde prei, gele wortelcrème, schorseneer en saus van citroenblad |
… | … | … | … |
Nougatparfait met appel/perencompote | Perencrumble met kaneelijs en vanilleschuim | Mousse van bloedsinaasappel met gemarineerde bloedsinaasappel en yoghurtijs | Dessert van onze patissier |
€ 29,50 per persoon | € 31,50 per persoon | € 33,50 per persoon | € 36,00 per persoon |
Chefsmenu |
U kunt ook kiezen voor een verrassend viergangen chefsmenu: |
Laat u verrassen door onze keukenbrigade: zij stellen op dag zelf een verrukkelijk menu samen van heerlijke gerechten die uitstekend bij elkaar passen en volledig aansluiten bij het seizoen. |
Viergangen chefsmenu: € 39,50 per persoon |
Uit bovenstaande menusuggesties kunt u 1 menu kiezen; dit menu geldt dus voor het gehele gezelschap. Op de avond zelf kunnen de gasten hun keuze uit het vis- of vleesgerecht maken. |
Uw menukeuze en eventuele dieetwensen binnen uw gezelschap vernemen wij graag een week voor de gereserveerde datum. Het aantal personen kunt u nog wijzigen tot uiterlijk een dag van te voren, vóór 15.00 uur. |